Älgjakt i Dalsland, 4 dagar

I Dalslands vilda natur, finn möjlighet att jaga i riktig vildmark och vad är mer vilt än vårt största klövvilt, Älgen! När vi jagar älg så gör vi det med löshund och erfarna jaktguider!

Det erbjuds 2 jakter per år på ca 1600 hektar med en tilldelning på 1 vuxen och 1 kalv per jakttillfälle. Det handlar om jakt med ställande hund och man brukar hinna med 1 såt på förmiddagen och 1 såt på eftermiddagen. Givetvis serveras lunch och fika på sedvanligt sätt, så alla hinner dela med sig av dagens jaktupplevelser!

Dag 1, torsdag

Ankomst och inkvartering i Sjöladan som har 6 rum/8 bäddar. Inskjutning av gevär, visning av jaktmarkerna och sedan serveras en god middag.

Dag 2, fredag

Frukosten finns i kylen och sedan väntar transfer och älgjakt hela dagen med hundar och duktiga jaktguider. Avbrott görs för lunch. På kvällen serveras en fin middag och för den som vill så finns möjlighet till att prova den vedeldade bastun vid sjön.

Dag 3, lördag 

I kylen finns frukosten och sedan väntar åter transfer och älgjakt hela dagen med avbrott för lunch. På kvällen serveras en extra fin 3-rätters middag som avslutning.

Dag 4, söndag

Denna morgon finns åter frukosten i kylen och sedan väntar hemresa.