Njut av golf i vacker natur, och avsluta med en härlig båttur längs Dalslands Kanal eller i Vänerns skärgård!

Dag 1

Ni kommer till Åmål på eftermiddagen, och checkar in på Stadshotellet som ligger mitt i centrum av Åmål. Här har ni nära till allt!

Middag äter ni på egen hand på någon av stadens restauranger!

Dag 2

Efter en god hotellfrukost, åker ni väster ut till Forsbacka Golfklubb. Här njuter ni av en härlig golfdag på en mycket vacker bana. Ni äter lunch i klubbens restaurang!

Sedan åter till hotellet i Åmål, för övernattning och middag på egen hand.

Dag 3, Alternativ 1

När frukosten är avklarad, går ni ner till hamnen, där M/S Vänervåg väntar på er, för att ta er med på en skärgårdstur på Vänern. Turen tar ca 3,5 timmar, och en enklare lunch serveras ombord i form av baguette och dryck. Eventuellt görs ett strandhugg på någon liten fin ö. Därefter styr kapten åter mot Åmåls hamn.

Dag 3, Alternativ 2

När frukosten är avklarad, åker ni väster ut till Bengtsfors, för att gå ombord på någon av kanalbåtarna som trafikerar Dalslands Kanal. Ni får här en resa på ca 5 timmar, genom 16 slussar och via den kända akvedukten i Håverud. Här bjuds ni på en fantastisk naturupplevelse! Lunch servers ombord, och ni åker tåg/rälsbuss tillbaka till Bengtsfors. ( Denna resa går även att göra tvärtom, med start i Håverud).