Rådjursjakt i Dalslands vilda natur, 4 dagar

I Dalslands vilda natur finns möjlighet att jaga i riktig vildmark och med gott om vilt! Dalsland är känt som "ett Sverige i miniatyr" och markerna är kuperade med insprängda åkermarker som ger viltet gott om mat!

Vi erbjuder jakt med kunnig personal, bra boende och god mat! Här kan ni pürscha rådjur eller jaga med drivande hund. Har ni inga egna hundar kan vi hjälpa er med jaktguider och duktiga hundar. Vi kan också erbjuda vakjakt på räv och bäver, toppfågeljakt eller älgjakt med ställande hund.

Dag 1, torsdag

Ankomst och inkvartering i Sjöladan som har 6 rum/8 bäddar. Inskjutning av gevär, visning av jaktmarkerna och sedan serveras en god middag.

Dag 2, fredag

På morgonen finns frukost i kylen och sedan väntar rådjursjakt hela dagen med hundar och duktiga jaktguider, avbrott görs för lunch. På kvällen serveras en fin middag och för de som vill, så finns möjlighet att prova vedeldad bastu nere vid sjön!

Dag 3, lördag

Frukost i kylen på morgonen, och sedan väntar egen rådjursjakt hela dagen, med avbrott för lunch som personal kommer ut med till er. På kvällen serveras en extra fin 3-rätters middag som avslutning.

Dag 4, söndag

Även denna dag finns frukosten i kylen, och sedan väntar hemresa.