Tre härliga dagar med ridning i vild och vacker natur, bekvämt boende med god mat och en fantastisk båttur på Dalslands kanal!

Dag 1

Ni kommer till vackra Baldersnäs Herrgård, och checkar in på eftermiddagen i herrgårdens flyglar som ligger fint i den engelska parken. På kvällen serveras en god varmrätt i herrgårdens restaurang!

Dag 2

Efter en god och rejäl herrgårdsfrukost, åker ni en bit till Steneby och Dalslandsaktiviteter! Här beger ni er ut på en ridtur i härliga westernsadlar i en underbar natur! Naturligtvis följer en erfaren ryttare med er! Ni kan välja längd på ridturen, 1 tim, 2 tim, halvdag, heldag eller annat! Detta kommer att bli en oförglömlig naturupplevelse!

Om ni väljer en tur som ej är heldag, får ni med er lunchpaket från Baldersnäs, som ni sedan kan äta på valfri plats!

På Dalslandsaktiviteter finns även en älgpark, där ni kan bekanta er med djuren på nära håll, se när de matas och klappa lite på dem! Biljett till entrén kan man då köpa på plats om man vill.

Sedan åter till Baldersnäs för en välbehövlig dusch och vila innan middag på kvällen!

Dag 3

Efter frukost, åker ni till Bengtsfors, för att gå ombord på någon av kanalbåtarna som trafikerar Dalslands kanal. Turen på kanalen går via 16 slussar, och bjuder på en hänförande natur! Turen tar ca 4,5 timmar, och ni serveras lunch ombord. När ni kommer fram till Håverud och åkt över den kända akvedukten, åker ni rälsbuss/tåg tillbaka till Bengtsfors, där ni är ca kl.16.15.