Paketresor

Dressin och kanot fyra dagar

Paketnummer: 2004

Du har alltid nära till en vacker skogsglänta eller en glittrande sjö att ta sig ett dopp i! Vild och vacker natur, med bekvämt boende och god mat!

Dressin och Kanot två dagar

Paketnummer: 2005

Passera idylliska badsjöar och omväxlande vackra skogspartier! Du får oförglömliga minnen!

Cykel, vandring, kanaltur och lite lyx! 5 dagar

Paketnummer: 2011

En varierande tur på fina cykelvägar, vandring i vackert kulturlandskap och en trevlig kanaltur! Allt detta blandat med lite lyx på Baldersnäs Herrgård!
Naturligtvis kör vi ert bagage alla sträckor!

5 dagar utmed Dalslands Kanal

Paketnummer: 2012

Upplev Dalslands vilda vackra landskap utmed kanalen på många olika sätt! Njut av allt du ser, och vila dig på bra boenden med god mat då dagen är till ända!

Ridning och Dalslands kanal, 3 dagar

Paketnummer: 2016

Tre härliga dagar med ridning i vild och vacker natur, bekvämt boende med god mat och en fantastisk båttur på Dalslands kanal!

Buss / Gruppresa 1 dag

Paketnummer: 2021

Upplev en dag i Dalsland med mycket kultur och hantverk, och naturligtvis med god mat i härlig miljö!

Buss / Gruppresa 2 dagar

Paketnummer: 2023

Upplev två dagar i Dalsland fyllt med kultur, hantverk, kanaltur och god mat! Allt omgivet av en fantastisk natur!

Buss / Gruppresa 3 dagar

Paketnummer: 2025

Under tre dagar får du med mycket från Dalslands vackra landskap! Kultur, hantverk, örtagård och som avslutning en underbar båtresa på Dalslands Kanal! Allt blandat med god mat, bra boende och allt med en fantastisk natur alldeles intill!

Buss / Gruppresa 4 dagar

Paketnummer: 2026

Under dessa dagar i Dalsland får man uppleva mycket kultur, hantverk mm. Lära om växterna i örtagården och lufta lungorna under en fantastisk båtresa på Dalslands kanal och kanskr klappa en av skogens konungar! Naturligtvis med god mat och en vild och vacker natur inpå!

Rådjursjakt i Dalslands vilda natur, 4 dagar

Paketnummer: 2031

I Dalslands vilda natur finns möjlighet att jaga i riktig vildmark och med gott om vilt! Dalsland är känt som "ett Sverige i miniatyr" och markerna är kuperade med insprängda åkermarker som ger viltet gott om mat!

Älgjakt i Dalsland, 4 dagar

Paketnummer: 2032

I Dalslands vilda natur, finn möjlighet att jaga i riktig vildmark och vad är mer vilt än vårt största klövvilt, Älgen! När vi jagar älg så gör vi det med löshund och erfarna jaktguider!